Premier League-profilen Wayne Rooney afslører hvem han forventer at se, i top 4 når sæsopnen slutter til sommer.

Af Lasse D. Drescher

Den 32-årige Everton-spiller og Premier League-profil Wayne Rooney udtaler sig om, hvilke klubber han forventer misser top 4-placeringerne. Der er på nuværende tidspunkt blot seks point mellem tredjepladen og sjettepladsen i Premier League.

Foto: Mark Robinson/Getty Images

Mediet Metro skriver samtidig at der er to klubber som er stukket af i toppen, og det er de to Manchester-storklubber. Nu er det så Chelsea, Liverpool, Tottenham og Arsenal som kæmper om de resterende to pladser i top 4.

Wayne Rooney udtaler følgende til Sky Sports:

“Chelsea de er et godt hold, og jeg tror helt sikkert på de nok skal slutte i top 4. Der er tydeligvis nogle problemer med Antonio Conte, men jeg er sikker på de får styr på det og så har de så meget kvalitet så de nok skal ende i top 4.

Der er seks store hold som kæmper om positionerne, men jeg tror bare at Chelsea og Manchester City er sikre. Så tænker jeg at de to resterende klubber som også kommer med bliver Liverpool og Manchester United.”

Wayne Rooney er et velkendt ansigt i Premier League, hvor han siden sin debut har spillet 481 kampe i Premier League. Det er i de mange kampe blevet til 208 Premier League-scoringer. Wayne Rooney fik endda tildelt prisen som “Årest spiller i Premier League” tilbage i 2009/2010.

Den engelske profil har samtidig vundet Premier League-titlen fem gange. Det er i sæsonerne 2006/07, 2007/08, 2008/09, 2010/11, 2012/13. Det er i Wayne Rooneys mange kampe og sæsoner i Premier League, også blevet til fem “Månedens spiller”-priser.

Rooney startede ud og fik sin debut hos Everton. Senere gik turen så til Manchester United, hvor Wayne Rooney for alvor fik sit gennembrud og flere Premier League-titler. Nu er Wayne Rooney så skiftet tilbage til Everton.

Læs også: Chelsea-stjerne om muligt skifte: Mit hjerte er i Madrid