Premier League-legenden Alan Shearer mener at Jamie Vardy og Leicester, bør forsøge det simple og basale, frem for det smarte spil.

Af Lasse D. Drescher

Leicester-stjernen Jamie Vardy havde stor andel i Leicesters mesterskabs-trofæ i sidste sæson. Vardy præsterede at score hele 24 Premier League-scoringer i løbet af mesterskabssæsonen, og det har på målkontoen været meget skuffende i den nuværende Premier League-sæson.

(Photo: Getty Images)

Den tidligere Premier League-veteran Alan Shearer, udtaler at han ved hvorfor det er gået så meget ned ad bakke, for Vardy og Leicester på det seneste. Jamie Vardy har i indebærende sæson scoret fem PL-mål i løbet af 22 kampe, og det er på ingen måde positivt, hvis man tænker på hvordan det gik i sidste sæson.

Leicester har haft et kæmpe formdyk i denne sæson, og det er tydeligt at se i Premier League-tabellen. Leicester er på nuværende tidspunkt rangeret på 15. pladsen.

Alan Shearer udtaler følgende til Givemesport: 

“Jeg tror at han har fået for meget succes på hovedet, han har fået en super kontrakt, og nu mangler han så at præsterer. Vardy har været fantastisk, og det er der ingen tvivl om. Men han har mange problemer med at finde tilbage, til noget der bare ligner den form som han havde i sidste sæson.

Han gør ikke de ting som han mestrer længere, men det hænger også sammen med at alle kender hans tricks. Han viste hele sidste sæson hvad der var hans speciale, og det kender alle til. Nu må han enten kæmpe hårdere, eller bare vinde på nogle nye metoder, til at komme til angreb.

Vardy prøver på alt muligt forskelligt, og nogle gange bliver man bare nødt til at lave de basale ting. Det gælder både Vardy, men også Leicester generelt. De bør fokuserer på de simple ting, i stedet for at prøve alle de smarte og indviklede ting.”

Læs også: Lyon-spiller udlejes til Serie A-storklub