Sunderland er normalt ikke avisernes mest omskrevet hold i Premier League, men inden for det seneste døgns tid har aviser fra hele verden sat dem på forsiden. Desværre er omtalen ikke positiv i denne omgang. Nyhedsbureauet AFP fortæller, at Adam Johnson er blevet anklaget for sex med mindre årige. Det drejer sig om ikke mindre en 4 tilfælde med en under 16 år. Den 27 årige engelske midtbanespiller blev arresteret 2. marts og skal ifølge politiet for retten d. 20 maj i Durham, Nord-øst England.

Johnson får lov at træne med

Da anholdelsen fandt sted i starten af marts måned, blev Adam Johnson suspenderet af Sunderland, som ville vente på resultater fra politiets efterforskning inden de fortog sig yderligere. Men efter kontakt med Professional Footballers’ Association fik han tilladelse til at genoptage træningen, men efterforskningen finder sted, og har derfor været en del af Sunderland kamp om at holde sig i Premier League denne sæson.

Leicester City v Sunderland - Premier League

 

Adam Johnson var en urolig dygtig ungdomsspiller!

Adam Johnson har deltaget på det engelske landsholder over flere omgange og har i alt spillet 12 timer sammen de andre repræsentanter for England. Johnson startede sin karriere Nordøst England i Middlesbrough, hvor spillede som ungdomsspiller i klubbens akademi og senere rykkede op og spillede på deres første hold. Her førte hans imponerende præstationer til en kontrakt med Manchester City som tilbage i 2007 købte den dengang 19-årige Adam Johnson. City måtte smide ca. 73 millioner danske kroner for det unge talent. Efter Manchester City’s Premier League mesterskab i 2012 blev Johnson solgt videre til Sunderland for ca. 104 danske millioner kroner. Hvorvidt Adam Johns er skyldig i sagens anklager er endnu uvist at sige ydereligere om. Der er endnu ikke kommet nogen kommentar fra fodboldspilleren selv. Om mindre end en måned skal Johnson møde op i retten og først herefter vil Sunderland tage stilling til hans fremtid i klubben.