Juventus-profil er eftertragtet af Premier League-storklub, kommer vi mon til at se en transfer i løbet af sommeren?

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Liverpool har ifølge engelsk medie, stor interesse i Juventus-forsvarsspiller. Hitc Sport skriver at Jürgen Klopp og Liverpool har den 31-årige Medhi Benatia i kikkerten, i løbet af sommeren.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Den erfarne forsvarsspiller har været solid hos Serie A-storklubben. Det samme var han også hos hans tidligere klub, nemlig den tyske storklub Bayern München. Der er ingen tvivl om at Benatia er en solid spiller, men han er efterhånden oppe i årene.

Men mange mener dog stadig, at Benatia vil være en solid tilføjelse til Liverpool-forsvaret. Da Virgil van Dijk er den eneste sådan rigtig store profil, til midterforsvaret Liverpool har. Det forventes at Medhi Benatia vil koste omkring 170.000.000 kroner, at hente væk fra Juventus.

Liverpool bruger for tiden meget Dejan Lovren, som makkeren til Virgil van Dijk. Lovren har også vist,  at hans niveau er steget, og han laver ikke så mange af de fejl som han gjorde i starten af sin tid hos Liverpool.

Dog er hans niveau ifølge mange, ikke godt nok, hvis Liverpool for alvor vil op og kæmpe med om de store titler. Så kræver det også, at de får styr på deres forsvar, så ikke de altid skal satse på deres angreb kan lave flest mål.

Får Liverpool en stærkt defensiv til den kommende sæson?

Mange forventer stadig at Liverpool skal ud og forstærke, deres målmand. Det er stadig den ekstremt eftertragtede AS Roma-stjerne Alisson Becker, som rygtes mod den engelske storklub Liverpool.

Liverpool får sig et solidt forsvar, hvis de får sikret sig Alisson og Medhi Benatia. Så er spørgsmålet bare om de også skal ud og finde nye backs, eller om dem de har i klubben er solide nok.

Læs også: Spændende: Ny Real-træner vil bruge 1,7 mia.