Den 27-årige tyske landsholdsspiller Thomas Müller, rygtes væk fra Bundesliga-storklubben Bayern München. Der er ifølge tysk medie stor interesse i Müller, fra Premier League-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie SportBild skriver at Premier League-giganten Chelsea, har et godt øje til en tysk landsholdsspiller. Det er tyskeren Thomas Müller som til dagligt optræder for Bayern München, som nu rygtes mod Stamford Bridge.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Der er dog også interesse i Thomas Müller, fra flere europæiske storklubber. Det meldes samtidig at Arsenal, Liverpool og Juventus også viser interesse. Den 27-årige tysker har været velspillende i en lang periode.

Dog skriver det tyske medie at Thomas Müller kunne være på vej væk, fra den tyske storklub. Thomas Müller optrådte i sidste sæson 42 kampe for Bayern München, og det blev til ni mål og 17 assist.

Hvordan har Müller det mon i Bayern?

Det tyske medie understreger at Thomas Müller forventes at være glad, og han har det formentlig også fantastisk i klubben. Dog er det ifølge mediet en uenighed mellem Thomas Müller og den italienske Bayern-træner Carlo Ancelotti.

Såfremt Thomas Müller ønsker sig en fast plads på et europæisk tophold, forventes det at den 27-årige tysker bør overveje et skifte væk fra Bayern München.

Læs også: Vanvid: 4 nationer, der stadig har muligheden for at komme med til VM