Den 24-årige FC Barcelona-midtbanespiller André Gomes, rygtes væk fra den spanske storklub. Der er ifølge mediet Sportskeeda stor interesse i Gomes, fra den engelske storklub Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham formåede i løbet af slutningen af sommerens transfervindue, at hente et par spillere til klubben. Davinson Sanchez, Serge Aurier, Juan Foyth og Fernando Llorente nåede at skrive under med Premier League-storklubben.

(Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto) *** Please Use Credit from Credit Field ***

Mediet Sportskeeda skriver nu at Tottenham jagter forstærkninger igen, når det er januars transfervindue åbner op. Det er ifølge medie FC Barcelona-midtbanespilleren André Gomes som rygtes mod Tottenham.

Den 24-årige portugisiske midtbanespiller har ikke haft det drømmeskifte til FC Barcelona, som han formentlig håbede på da han forlod Valencia. André Gomes har alligevel nået at spille 47 kampe for FC Barcelona. Det er dog blot blevet til tre scoringer.

Portugiseren kan blive en vigtig spiller for Premier League-storklubben

Mediet understreger at 24-årige André Gomes kan blive en rigtig solid spiller for Tottenham og Mauricio Pochettino. Portugiseren er blot 24 år, og han har allerede meget erfaring fra sin tid hos de to spanske storklubber Valencia og FC Barcelona.

Læs også: Emre Can-saga fortsætter: Hvad bliver Liverpool og tyskeren enige om?