Sevilla-profilen Steven N’Zonzi rygtes ifølge italiensk medie væk fra spansk fodbold. Der er ifølge det italienske medie stor interesse, fra Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige franske defensive midtbanespiller Steven N’Zonzi rygtes væk fra spansk fodbold. N’Zonzi har været en af de vigtige brikker i Sevillas startopstilling, og han har været solid igennem det meste af sæsonen.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det er også derfor at mediet Gazetta Dello Sport forventer at franskmanden formentlig forlader den spanske klub denne sommer. Der er ifølge det italienske medie stor interesse i N’Zonzi, fra Premier League-storklubben Tottenham.

Steven N’Zonzi har kontrakt med Sevilla frem til 2020, og Gazetta skriver at der skulle være en høj frikøbsklausul. Mediet skriver at Tottenham skulle have fået et bud afslået, tilbage i januar. Buddet løb på omkring 225.000.000 kroner, ifølge Gazetta.

Er det en fair pris, for den 28-årige franskmand?

Det iotalienske medie understreger samtidig, at frikøbsklausulen på Sevilla-profilen er på omkring 300.000.000 kroner. Der er et engelsk medie, som stiller spørgsmålstegn ved rygtet, om at Tottenham skulle ønske N’Zonzi.

Det er mediet Football.London, som ikke kan se nogen sammenhæng i denne sammenhæng. Eftersom at Tottenham allerede har en del spillere, som kan bruges på midtbanen. Der er ifølge mediet Dembele, Dier, Wanyama.

Læs også: Everton vil hente tidligere Man U-spiller for kvart milliard