Bundesliga-klubben RB Leipzig har ifølge Bild stor interesse, i at forlænge kontrakten med 18-årige Dayot Upamecano. Leipzig vil forsøge at få inkluderet en kæmpe frikøbsklausul i den unge franskmands kontrakt.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie Bild skriver at den Dayot Upamecano som til dagligt optræder for RB Leipzig, som rygtes væk. Den franske forsvarsspiller er blot 18 år gammel, og derfor er der ingen tvivl om at Liverpool kan sikre sig en ung spiller.

(Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images )

Den franske midtstopper har fået sit gennembrud for Bundesliga-klubben RB Leipzig, i løbet af denne sæson. Upamecano skiftede til RB Leipzig i januar måned, fra den østrigske klub Red Bull Leipzig.

Den 18-årige franske midterforsvar Dayot Upamecano har ifølge det tyske medie, kontrakt med den tyske Bundesliga-klub frem til 2021. Den unge forsvarsspiller er ifølge Bild et af de fremtidige stortalenter i europæisk fodbold.

Det er en absurd høj frikøbsklausul

Det meldes ifølge Bild at RB Leipzig har stor interesse, i at forlænge kontrakten med den 18-årige franske midterforsvar. Det meldes ifølge mediet at RB Leipzig vil få indkluderet en frikøbsklausul på absurd mange penge.

Det meldes at klausulen RB Leipzig vil inkludere i forlængelsen, er på omkring 845.000.000 kroner.

Læs også: FC Barcelona forventes at sælge to spillere til januar