Den 22-årige serbiske midtbanespiller Sergej Milinković-Savić rygtes i øjeblikket væk fra den italienske storklub. Manchester United har ifølge engelsk medie stor interesse i Lazio-profilen.

Af Lasse D. Drescher

Den unge Lazio-midtbanespiller Sergej Milinković-Savić rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Det engelske medie Talksport skriver at Manchester United skulle være klar, til at byde på serberen til januar.

(Photo by Silvia Lore/NurPhoto via Getty Images)

Den 22-årige Lazio-midtbanespiller Sergej Milinković-Savić har været yderst velspillende i den seneste lange periode. Derfor er der selvfølgelig interesse, fra nogle af de europæiske storklubber.

Mediet skriver at Premier League-klubben Liverpool bød på Sergej Milinković-Savić i løbet af sommeren. Liverpool bød ifølge mediet omkring 200.000.000 kroner. Det var dog meget under det beløb, som Lazio forventes at kræve.

Er det en fair pris for den serbiske midtbanespiller?

Det engelske medie FourFourTwo skriver at Lazio formentlig først vil overveje et salg af Sergej Milinković-Savić ved et højt beløb. Beløbet som Lazio formentlig kræver, lyder ifølge mediet på omkring 520.000.000 kroner

Læs også: Hvem skal mon erstatte Michael Carrick på Old Trafford?