Premier League-storklubben Arsenal har ifølge engelsk medie, stor interesse i Sampdoria-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Evening Standard har Premier League-storklubben Arsenal stor interesse, i at sikre sig Sampdoria-profilen Lucas Torreira. Den 22-årige midtbanespiller har været velspillende, og derfor har han tilspillet sig interesse.

(Photo by Paolo Rattini/Getty Images)

Efter ankomsten af Unai Emery, er det ifølge de fleste blevet tydeligt, at han gerne vil handle ind. Prisen som man forventer at Sampdoria-spilleren Lucas Torreira vil koste, ligger ifølge det engelske medie omkring 185.000.000 kroner.

Arsenal er formentlig en af de eneste storklubber, som i øjeblikket har den unge midtbanespiller i kikkerten. Derfor forventes det ikke at Arsenal skal ud og betale alt for mange ekstra penge, for at vinde over en modstander i en eventuel budkamp om Torreira.

Den tidligere nævnte pris, på de 185.000.000 kroner, er ifølge mediet en frikøbsklausul, som er inkluderet i hans kontrakt, med den italienske klub Sampdoria. Mange Arsenal-fans er dog formentlig håbefulde, frem mod den kommende sæson.

Grunden til det, er at den franske træner Arsene Wenger er trådt af, som træner. Nu efter Wengers stop hos Arsenal, er Unai Emery som tidligere nævnt den nye træner hos Arsenal. Han har tidligere været træner hos Sevilla og Paris Saint-Germain.

Bliver den erfarne træner en succes, hos Premier League-storklubben?

Unai Emery havde i 2013 til 2016 en solid periode hos den spanske klub Sevilla. Derefter blev han af PSG-ledelsen hentet til klubben, hvor han så bare var træner fra 2016 frem til sommeren 2018.

Så viste Arsenal interesse og det var ifølge mange forventet, at Unai Emery var på vej væk fra Ligue 1-storklubben. Det endte så ud i at Unai Emery skrev under med Premier League-storklubben Arsenal, som mange formentlig håber på bliver en stor succes.

Læs også: Liverpool: Glem alt om Alisson, billigere engelsk målmand er i søgelyset