Fiorentina-profilen Federico Chiesa på 20 år, er en eftertragtet herre blandt Premier League-storklubberne.

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige italiener Federico Chiesa spiller til dagligt, hos den italienske storklub Fiorentina. Chiesa er ifølge flere eksperter et af de helt store talenter i italiensk fodbold, og han er derfor en eftertragtet herre blandt europæiske storklubber.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Calciomercato skriver at der specielt er stor interesse fra to Premier League-storklubber. Det er Tottenham og Chelsea som har den italienske midtbanespiller i kikkerten. Federico Chiesa har spillet 21 kampe denne sæson, hvor det er blevet til fire mål og to assist.

Mediet skriver samtidig at der er tale om at klubben Fiorentina skal sælges, og det kan medføre et salg af nogle profiler. Specielt hvis den italienske klub ender ude af top fire i Serie A i den nuværende sæson.

Det meldes at Federico Chiesa har gjort det tydeligt, at han vil ud og spille europæisk fodbold. Det kan så blive et problem for Fiorentina. Derfor kan det forventes at Federico Chiesa kunne være tæt på exit fra Fiorentina.

Hvem vinder i kampen om den 20-årige italiener?

Premier League-storklubberne Tottenham og Chelsea kan så tilbyde europæisk fodbold, til den 20-årige italiener. Samtidig med at de to klubber skulle være klar, til at tilbyde en solid sum penge for at sikre sig Federico Chiesa.

Men der meldes ifølge Calciomercato intet om hvilken pris det forventes, at 20-årige Federico Chiesa kommer til at koste. Men det kommer formentlig til at blive et rimelig højt beløb, da den italienske midtbanespiller er et talent.

Spørgsmålet er så lidt om Federico Chiesa kan få godt med spilletid, hvis han skifter til en af de to førnævnte Premier League-storklubber. Men omvendt så får han muligheden for at vise sig frem på en større scene, forventes det.

Læs også: Inter fastslår: Vil ikke sælge trods kæmpe bud fra Premier League-storklub