Den unge Sampdoria-angriber Patrick Schick rygtes væk fra Serie A. Rygterne sender Schick mod Premier League, hvor to storklubber skulle stå klar.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er rift om den velspillende Sampdoria-angriber Patrick Schick. Den unge angriber er tidligere blevet rygtet væk fra Sampdoria, og nu forventer det italienske medie at der kommer til at ske noget. Når det er at sommerens transfervindue åbner.

(Photo by Getty Images/Getty Images)

Den 21-årige Patrick Schick rygtes til Premier League, hvor storklubberne Tottenham og Chelsea skulle stå klar. Den unge angriber har har i 22 Serie A-kamp for Sampdoria, lavet to assist og scoret syv mål.

Englænderne står stærkere end italienerne

Calciomercato skriver samtidig at der skulle være interesse i Patrick Schick, fra Serie A-konkurrenter. Der kan dog ikke sættes navn på de klubber, men mediet mener dog at Premier League-klubberne står stærkest i kampen om Schick. Mediet mener at det kan hænge sammen med, at Premier League-klubberne forventes at være klar til at betale mere end de italienske.

Læs også: Guardiola vil hente Swansea-stjerne til Etihad