Premier League starter nu på fredag og klubberne har oprustet sig, så de står stærkest muligt. Derfor giver vi jer et indblik i, hvem holdene skal sætte deres lid til i denne sæson. 

I andledning af den nye Premier League sæson og ikke mindst alle de spændende spillerhandler, klubberne har foretaget sig gennem sommeren, så har Fourfourtwo lavet en analyse af, hvem der formodes at blive nøglespillere i deres respektive klubber i sæsonen.

Arsenal – Alexandre Lacazette

Der har været kæmpe tvivl om Alexis Sanchez’ fremtid i klubben. Som det ser ud lige nu, tager Alexis en sæson mere i Arsenal, men kan derfor gå frit næste sommer, hvor hans kontrakt udløber. Sanchez kunne dog vise sig at være klubbens vigtigste spiller denne sæson, men da der er så meget tvivl om hans fremtid, er valget altså faldet på Lacazette.

Der har kun været to Arsenal-spillere, der har scoret over 30 mål på en Premier League-sæson i alle turneringer de sidste 10 år. Endelig har Wenger formået at købe en klasse-angriber og Lacazette har virkelig muligheden for at spille sig ind i Arsenal-fansenes hjerte.

Franskmanden er meget bevægelig og kunne få et perfekt samarbejde med Mesut Ozil, der med sit fantastiske overblik, kunne lægge massere af assists til hurtigløberen.

Chelsea – Eden Hazard

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Man kunne have valgt Alvaro Morata her, da han skal udfylde jobbet for Diego Costa, hvilket bliver meget svært, men en udfordring Morata er klar til at tage. Men Chelseas absolut vigtigste spiller er Eden Hazard.

Hazard blev for tre år siden kåret til Premier Leagues bedste spiller, samtidig med, at man vandt Premier League. Året efter, scorede Hazard kun et mål og Chelsea endte på en 10. plads. I denne sæson, var Hazard igen tilbage på sit bedste og Chelsea kunne igen kalde sig vindere af Premier League. Derfor kan man ikke vælge andre spillere end ham, til at være den vigtigste spiller i Premier League.