Ezequiel Lavezzi var rygtet væk i sommerens transervindue, og nu er der igen kommet skub i rygterne. Den lille argentiner har blot 1 år tilbage af sin kontrakt med franske Paris Saint-Germain og han regner med at det bliver det sidste.

Ezequiel Lavezzi havde 5 fantastiske år i syditalienske Napoli, hvor han med alt tydelighed viste hvilken fremragende spiller han er. Det endte da også med at der kom bud på den argentinske angriber. Det bedste af slagsen kom fra pariser-klubben PSG og sommeren 2012 skiftede argentineren den lyseblå Napoli-trøje ud med den mørkeblå PSG-trøje.

Et farvel til Frankrig?

Tiden går dog når man har det sjovt og her 3 år efter skiftet er Lavezzis kontrakt med PSG ved at rinde ud. Selv er spilleren i tvivl om hvorvidt kontrakten vil blive forlænget, og han luftede derfor idéen om et muligt skifte tilbage til det syditalienske og Napoli. Napolis præsident Aurelio De Laurentiis svarede dog, at han ikke så idéen som en mulighed og at man ikke ønskede at investere i den tidligere Napoli-spiller.

– “Hvorfor skulle vi ønske at hente ham tilbage? Han klarer sig helt fint på egen hånd. Han har penge, så hvis han virkelig vil tilbage til Napoli, kan han købe sig et hus og bo her.” Udtalte Laurentiis til Radio Marte, denne sommer.

Med en udtagelse som denne fra Laurentiis skal Lavezzi nok ikke gøre sig nogle forhåbninger om at vende tilbage til Napoli, men ifølge Sky Sports Italia er der andre italienske bejlere.

Italienske bejlere?

Laurentiis slog med sommerens kommentar fast, at et nyt ophold i Napoli til Lavezzi ikke vil komme på tale, men frygt ej Lavezzi alt håb er endnu ikke tabt! For ifølge Sky Sports Italia har den lettere kriseramte storklub Juventus den 30-årige angriber på sin ønskeliste.

Den gamle dame skulle eftersigende være klar med et bud på PSG-spilleren allerede denne vinter, da Lavezzis kontrakt udløber med PSG næste sommer. Med så lidt tid tilbage at sælge ham i, burde pariser-klubben være villige til at sælge argentineren for en fornuftig pris inden at han stikker af på en fri transfer.

Læs også: Historisk – Juventus største spillerflops