Juventus har ikke fået den forventlige sæsonstart. Hvis skyld er det? Er det de nye spillere, trænerne eller de gamle veteraner på Juventus-holdet, der bærer skylden? Det spørgsmål vil vi lade stå ubesvaret og i stedet fokusere på ‘Den Gamle Dames’ største flop gennem tiden. Denne liste har goal.com lavet og der er at finde, ikke mindre end to danskere…

Læs også: Hvem er en idiot: Riddersholm eller Ankersen?

Attilio Lombardo

Attilio Lombardo.JPG

Attilio Lombardo, tidligere italiensk landholdspiller, var en af Serie As bedste kantspillere, da han tilbage i 1995 skiftede Sampdoria ud med Juventus. I en af de første kamp i den sort- og hvidstribede trøje, fik Lombardo en alvor skade, der endte med at holde italieneren ude det meste af hans første sæson i Torino. Han kom sig nogenlunde, men nåede aldrig samme højder, som i tiden i Sampdoria.

Læs også: Danmark møder denne modstander i playoff-kampene

 

 

Alen Boksic

Alen Boksic of Croatia : News Photo

Kroatiske Alen Boksic var en fantastisk angriber, der var bare en, væsentlig, ulempe: han scorede ikke særlig mange mål. Tre styks blev det til i 1996-1997-sæsonen, hvilket naturligvis ikke var nok til at sikre Boksic endnu en sæson hos ‘Den Gamle Dame’.

 

 

 

 

 

 

 

 

Se næste ‘udfald’ på næste side