PSG er klar til at lande den næste store signing. Pengene er der, så en underskrift fra en stjernespiller mangler bare. Klubben missede Neymar sidste sommer, som dengang var franskmændenes store transfermål.

Af Anders Lang Jensen

(L-R) Moussa Sissoko of France , Paul Pogba of France, Antoine Griezmann of France, Raphael Varane of France, Davy Propper of Hollandduring the FIFA World Cup 2018 qualifying match between Netherlands and France at the Amsterdam Arena on October 10, 2016 in Amsterdam, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Photo by VI Images via Getty Images

Men nu erfarer The Sun, at den franske hovedstadsklub er klar til at hente Antoine Griezmann. Og klubben er så desperate for at lande den hurtige franske angriber, så de vil betale hans frikøbsklausul. Og den lyder på intet mindre end £89m.

Griezmann, som også er et stort emne i Manchester United, underskrev en ny kontrakt med Atletico tilbage i juni måned, og det er i denne kontrakt, hans nye klausul er kommet ind i billedet.

Det kan altså ende med at være guld værd for Atletico, som kan score kassen i sidste ende, med den nye kontrakt de gav Griezmann som sagt for blot få måneder siden.