Brasiliansk stjerne er eftertragtet hos PSG, men prisen virker uvirkelig høj.

Af Lasse D. Drescher

Metro skriver nu at PSG har stor interesse, i at sikre sig Barcelona-profilen Philippe Coutinho. De har ifølge mediet et absurd stort bud klart, som lyder på 2 milliarder, hvilket er ekstremt højt, også for en spiller som Coutinho.

(Foto: Getty Images)

Da brasilianeren forlod Premier League-storklubben Liverpool, for at skifte til FC Barcelona. Betalte den spanske klub omkring 1.200.000.000 kroner, for at sikre sig den brasilianske stjerne. Så det er et ekstremt beløb som PSG skulle stå klar med.

Meldingen fra FC Barcelona lyder dog på, at de ikke har interesse i at sælge Coutinho. Derfor skal Ligue 1-storklubben ud og udløse frikøbsklausulen i Coutinhos kontrakt, hvis de vil sikre sig brasilianeren.

Frikøbsklausulen lyder på omkring 3 milliarder, så det forventes ikke at være en mulighed. Da det er fuldstændig uvirkelige pengesummer vi har fat i nu. Siden skiftet fra Liverpool til FC Barcelona, er det blevet til 22 kampe for brasilianeren.

I de 22 kampe har Philippe Coutinho formået at lave 10 scoringer og seks assist, hvilket er solidt. Philippe Coutinho har samtidig også været velspillende ved sommerens VM-slutrunde, som finder sted i Rusland.

Dog blev det brasilianske landshold slået ud af et stærkt spillende belgisk hold, og derfor sluttede eventyret for Coutinho og landsholdet der. Belgien blev altså endestationen for de velspillende brasilianere.

Mon handlen bliver til noget?

PSG har dog også lidt problemer økonomisk, med fair play-reglerne, så derfor forventes de at skulle ud og sælge nogle spillere. Men at de sikre sig Coutinho til den førnævnte pris, virker yderst usandsynligt, medmindre at PSG så vinker farvel til andre stjerner.

De stjerner som har været rygtet væk fra den franske storklub, er blandt andet Neymar som den største. Ham kunne de formentlig få mange penge for.

Læs også: Liverpool-legende: Køb denne engelske forsvarsspiller