Af Anders Lang Jensen

Selvom Neymars holdkammerat i Barcelona Gerard Pique i går skrev at den brasilianske offensivstjerne blev på Camp Nou, florerer rygterne stadig voldsomt om Neymar.

Photo by Antoine Gyori/Getty Images

Et skifte til franske Paris Saint-Germain er stadig samtaleemnet, og de engelske store aviser leverer fortsat ny viden i sagaen, Neymar og PSG er i gang med at levere til hele fodboldverden.

For ifølge mediet Futbol.as, som er et nyhedsmedie med fokus på netop PSG, har den franske hovedstadsklub nu lagt et kontrakttilbud på bordet til den brasilianske landsholdsspiller. Blot mangler den at blive underskrevet af hovedpersonen selv, Neymar.

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Ifølge mediet kan underskrivelsen ske i løbet af få timer. Det er i hvert fald hvad, holdet på Parc Des Princes håber på sker inden længe. Kontrakten er udskrevet, og kuglepennen skal blot føres over af Neymar.

Men efter Piques opslag på de sociale medier er der tvivl om Neymars situation, og om hvorvidt han overhovedet ønsker at forlade Camp Nou. Ifølge en lang række kilder er brasilianeren fortsat i tvivl om sin videre skæbne.

Getty Images

Et andet medie SunSport erfarer, at selveste Cristiano Ronaldo fra ærkerivalerne fra Real Madrid har kontaktet Neymar for at sige, at det ikke er en god idé at skifte til den franske hovedstad. Han ville gøre en stor fejltagelse ved at forlade Barcelona, skulle den portugisiske stjerne have fortalt.

Frikøbsklausulen er PSG klar til at indfri på de omkring 1,6 mia. danske kroner. Det er blot de personlige vilkår og, vigtigst af alt, Neymars eget ønske om et eventuelt exit fra den catalanske hovedstad der bliver afgørende i en transfer.