Chelsea havde i løbet af sommeren flere målmænd i kikkerten. Dog udtrykte en PSG-målmand at han gerne ville skifte, til den engelske storklub. Dog faldt valget ikke på ham, da det blev spanske Kepa istedet.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sportwitness var specielt Chelsea på udkig, efter en ny målmand i løbet af transfervinduet. Den belgiske stjernespiller, Thibaut Courtois, var længe rygtet væk fra Chelsea, da Real Madrid for alvor viste stor interesse.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Det skifte blev så en realitet, og den belgiske målmand skiftede til den spanske storklub i løbet af sommeren. Det har så resulteret i at Chelsea måtte finde sig en ny målmand. De forsøgte meget på at sikre sig Atletico Madrid-profilen Jan Oblak, som dog ikke blev til noget.

En anden spiller som også var oppe at vende, er PSG-målmanden Alphonse Areola. Rygterne fortæller at Areola skulle have gjort det klart for Chelsea, at han rigtig gerne ville skifte til den engelske storklub. Eftersom at spilletiden hos PSG ikke er så stor som Areola havde håbet på.

Til at starte med fravalgte Chelsea ifølge rygterne også, at skulle have interesse i Atheltic Bilbao-målmanden Kepa Arrizabalaga, eftersom at prisen skulle være alt for høj. Det var også lidt problemet da de forsøgte at hente Jan Oblak, til Stamford Bridge.

Dog ved alle nu, at det i sidste ende endte med at Chelsea hentede den spanske målmand, Kepa Arrizabalaga til klubben. Det forventes ifølge Sportwitness at den franske målmand Alphonse Areola formentlig kommer til at forlade Paris Saint-Germain.

Har Chelsea hentet den rigtige målmand til klubben?

Mediet forventer nemlig ikke at nyheden om at Areola gerne vil væk fra klubben, falder i god jord hos den franske storklub. Derfor kan et skifte for Alphonse Areola formentlig være en mulighed, i den nærmeste fremtid.

Dog fastslår mediet samtidig at Chelsea kunne have sikret sig Areola, for meget færre penge end hvad de betalte for Kepa.

Læs også: Tidligere FC Nordjsælland-stjernes agent: Derfor skiftede han ikke til Napoli