Er det forståeligt at den tidligere FC Nordsjælland-stjerne ikke ville forlade Celta Vigo, til fordel for den italienske storklub?

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige midtbanespiller Stanislav Lobotka var i den seneste tid rygtet væk, fra Celta Vigo. Der skulle nemlig have været stor interesse fra den italienske storklub Napoli, dog går Lobotkas agent nu ud og kommentere på rygtet.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Stanislav Lobotka har været meget stærk, efter hans skifte til den spanske storklub. Den unge midtbanespiller var en stor profil hos danske FC Nordsjælland, i perioden 2015 til 2017. Derefter gik turen så til den spanske storklub.

Stanislav Lobotkas agent har udtalt følgende til Calciomercato:

“90 procent af det hele var rygter fra pressen. Stanislav er glad i Vigo, og han bliver i klubben ednu en sæson. Celta vil selvfølgelig blive glade hvis de kan tjene mange penge på Lobotka, da han har en frikøbsklausul på 375.000.000 kroner.

Det er ikke en pris som Ancelotti eller Napoli ikke kan betale, men det var Lobotka som afslog Napoli. Der er tre grunde til at Lobotka ikke vil spille for Napoli. Det første er fordi han så skal skifte spillestil, og så skal Lobotka kæmpe med Hamsik om pladsen på Napoli-holdet.

Napoli er et fantastisk hold, og de er en af favoritterne til at vinde deres liga, men de fortryder nok lidt at de ikke fik sikret sig Lobotka.”

Mange så da 23-årige Stanislav Lobotka spillede hos Superliga-klubben FC Nordjsælland, dog er mange blevet overrasket over hans niveau. Da han har taget Celta Vigo og La Liga med storm, og har for alvor etableret sig selv som en af profilerne hos Celta Vigo.

Det forventes at Lobotka formentlig kommer til at forlade Celta Vigo, på et tidspunkt hvis han holder fast i det høje niveau. Da han med sine 23 år forventes, at have flere år tilbage i støvlerne.

Læs også: Paul Pogbas VM-titel er et problem for Manchester United