PSG-midtbanespilleren Adrien Rabiot har kontraktudløb om et års tid. Derfor er der tale om en forlængelse, men Rabiot fastslår at PSG ikke har indbudt til nogen samtale. 

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige franske midtbanespiller Adrien Rabiot, har været rygtet væk fra den franske storklub. Det er fordi at der blot er et enkelt år tilbage, af den unge franskmands kontrakt med hovedstadsklubben.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Adrien Rabiot har i denne sæson for alvor etableret sig selv, som en fast spiller på PSG-holdet. Det er specielt efter Unai Emerys ankomst til storklubben, at Rabiot har fået sit gennembrud hos den franske klub.

Mediet Whoscored skriver at Ligue 1-storklubben vil gøre hvad de kan, for at få forlænget Adrien Rabiots kontrakt. Men det tyder lidt på at den 22-årige Adrien Rabiot ikke ligefrem ønsker, at forlænge kontrakten med klubben.

Adrien Rabiot udtaler følgende til Telefoot:

“Vi sidder fast nu, og vi har ikke som sådan igang med nogen diskussion. Klubben har ikke budt os ind til møde, og en snak om en ny forlængelse. Så lige nu sker der intet.”

Der meldes på nuværende tidspunkt intet om hvilke storklubber, som har interesse i den franske PSG-midtbanespiller. Men hvis det bliver klart, at Adrien Rabiot ikke forlænger med Ligue 1-storklubben, vil der formentlig melde sig flere klubber ind i jagten.

Så derfor skal PSG få solgt Adrien Rabiot, i løbet af januars transfervindue. Såfremt den store franske klub ønsker, at sikre sig penge på midtbanespilleren.

Mediet skriver samtidig at Adrien Rabiot er den spiller i de største europæiske ligaer, som har haft flest succesfulde afleveringer i denne sæson. Whoscored skriver at Adrien Rabiot i skrivende stund, står noteret for 1.109 fuldførte afleveringer.

Læs også: 6 ting disse sjove statistikker kan lære os om Premier League: Crystal Palaces angreb er bedre end Chelseas og Southampton har brug for en ny angriber