Den 30-årige PSG-angriber Edinson Cavani rygtes ifølge det italienske medie Calciomercato væk, fra den franske storklub. Der er stor interesse fra Serie A-storklubben AC Milan.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske storklub AC Milan har i løbet af sommeren været ude og handle stort ind. Calciomercato skriver samtidig at AC Milan nu er på udkig efter endnu en angriber, og spilleren spiller til dagligt for Ligue 1-storklubben PSG.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det er den 30-årige angriber Edinson Cavani, som ikke ligefrem er blevet bedste venner med Neymar. Det meldes derfor at AC Milan har interesse i at tilbyde Edinson Cavani en udvej væk fra Paris Saint-Germain.

Bør AC Milan forstærke angrebet mere?

AC Milan har dog allerede forstærket angrebet i løbet af sommeren. Derfor forventes det ikke at AC Milan bør gå ud, og hente flere angribere til klubben. Det er André Silva som er hentet til klubben, og så har Milan samtidig lejet Nikola Kalinic.

Der meldes dog ifølge mediet ikke om nogen pris, på den 30-årige Edinson Cavani. Men det må understreges at det ikke bliver billigt, specielt fordi Edinson Cavani på nuværende tidspunkt er ret velspillende.

Læs også: Wenger: Han er min kommende kaptajn