Det er den 18-årige AC Milan-målmand Gianluigi Donnarumma, som rygtes væk fra den italienske klub. Der er nemlig stor interesse fra Real Madrid og PSG.

Af Lasse D. Drescher

AC Milan-talentet Gianluigi Donnarumma rygtes fortsat væk fra den italienske storklub. Den italienske målmand er ifølge Calciomercato nutidens største talent, og det kan det italienske medie muligvis have ret i.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

18-årige Gianluigi Donnarumma har ifølge mediet en frikøbsklausul, som ligger på over 750.000.000 kroner. La Liga-storklubben Real Madrid har gjort det tydeligt, at de gerne vil have fat i den italienske målmand.

Nu melder Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain sig også ind i kampen, om Serie A-stjernen. Det meldes at den franske storklub skulle være klar, til at vinde i en direkte transferduel mod den spanske storklub Real Madrid.

PSG er nemlig ikke så tilfredse, med deres to nuværende målmænds aktioner og præstationer. Alphonse Areola og Kevin Trapp har skuffet, og det er så derfor at den franske storklub vil ud og finde sig en ny stjernemålmand.

Hvilken målmand bør de sikre sig?

Ligue 1-storklubben meldes dog også at have en anden målmand i kikkerten, såfremt at Gianluigi Donnarumma ikke bliver en mulighed. Andetvalget er ifølge Calciomercato den velspillende AS Roma-målmand Alisson Becker.

Den brasilianske målmand er dog for tiden eftertragtet af flere klubber. Premier League-storklubben Liverpool har vist stor interesse, i Alisson Becker da de formentlig også gerne vil have sig en solid stopper i buret.

25-årige Alisson Becker har dog givet udtryk for at han er glad, for at spille for AS Roma. Dog må det understregesd at hvis der kommer et kæmpe bud, kan alt jo ske. Alisson Becker er også bare billiger en Gianluigi Donnarumma.

Prisen forventes nemlig at være ret forskellig, fra den unge Donnarumma og så til 25-årige Alisson Becker. Da Donnarumma formentlig har en meget lang karriere foran sig.

Læs også: Mourinho slår fast: Chelsea betyder INTET for mig