PSG-spilleren Javier Pastore forventes at forlade PSG i løbet af januars transfervindue. Der er stor interesse fra Inter Milan, Liverpool og Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige PSG-spiller Javier Pastore rygtes ifølge Ibtimes væk fra den franske klub. Der er ifølge mediet stor interesse, fra tre europæiske storklubber. Der er to Premier League-klubber og en enkelt Serie A klub på listen.

(Photo: Getty Images)

Javier Pastore får ikke meget spilletid hos Ligue 1-storklubben, derfor forventes det ogås at argentineren er på vej væk. Det er også fordi at PSG skal ud og sælge nogle spillere, fordi de bliver nødt til at hente nogle millioner ind.

Da de i løbet af sommerens transfervindue har hentet stjernerne Neymar og Kylian Mbappé til klubben. Det har været to ekstremt omkostningsfulde spillere, og derfor skal der en del spillere væk fra klubben, for bare at hjælpe lidt på økonomien.

Mediet melder dog intet om hvad Javier Pastore kommer til at koste, men prisen kan godt stige. Såfremt der kommer kamp om den 28-årige argentinske midtbanespiller. Dog meldes det at de to Premier League-klubber formentlig er klar til at gå længst, i jagten på Javier Pastore.

TalkSport skriver at Javier Pastore har sagt farvel til flere af holdkammeraterne, hos den franske storklub. Da han formentlig er blevet enig med PSG-ledelsen, om at han forlader klubben i løbet af januars transfervindue.

Får PSG nemt ved at sælge Javier Pastore?

Mediet forventer heller ikke at det som sådan bliver svært for PSG, at få den argentinske PSG-spiller solgt. Dog kan det blive svært, at hive så mange penge hjem på handlen som de måske ønsker.

Javier Pastore har ifølge mediet også interesse, i at skifte til en Serie A-klub frem for en Premier League-klub. Da han bedre kan lide italiensk fodbold, end engelsk fodbold. Derfor har Inter Milan måske en fordel, i modsætning til Premier League-klubberne.

Læs også: Premier League-klubber jagter Sevilla-stjerne