Den 28-årige PSG-midtbanespiller Javier Pastore rygtes endnu engang væk fra den franske storklub. Der er stor interesse i argentineren fra Chelsea, Liverpool og Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at der er stor interesse i PSG-midtbanespilleren Javier Pastore. Den argentinske midtbanespiller forventes ifølge flere medier, at være på vej væk fra den franske storklub.

(Photo: Getty Images)

Den 28-årige midtbanespiller har spillet hos den franske storklub siden 2011, og det er blevet til 165 kampe for PSG. I den seneste tid er Pastore dog ikke foretrukket hos PSG, grundet ankomsten af så mange stjerner de seneste par sæsoner.

I løbet af denne sommer er profiler som Neymar og Kylian Mbappé skiftet til Paris Saint-Germain. Der er stor interesse i Pastore fra storklubberne Inter Milan og Premier League-storklubberne Chelsea og Liverpool.

Der meldes dog intet om hvem der er favoritter, til at sikre sig den 28-årige argentinske midtbanespiller. Men det forventes ifølge det engelske medie at Javier Pastore forlader PSG, eftersom at PSG skal hive lidt penge tilbage i kassen.

Det forventes at Paris Saint-Germain laver en kæmpe udrensning i klubben til januar. Der er tale om at der formentlig er seks-otte spillere som forlader den franske storklub. Der er nogle profiler som PSG formentlig kan hive en del penge hjem på.

De tre spillere som PSG formentlig kan hive flest penge hjem på er Javier Pastore, Angel Di Maria, Julian Draxler. Men selv hvis PSG formår at få solgt en del spillere, kommer de formentlig ikke til at hive pengene de brugte på Neymar og Mbappé tilbage.

Den franske midtbanespillers historie

Der hvor Javier Pastore for alvor fik sit gennembrud var hos Serie A-klubben Palermo. Pastore befandt sig hos Palermo, i perioden 2009 til 2011. Det blev til 69 kampe for Palermo, og efter perioden hos Palermo skiftede Javier Pastore så til PSG,

Læs også: Hvabehar? Premier League skal spilles juleaften!