Christian Eriksen rygtes endnu engang væk fra Tottenham. Det tyder på at PSG har stor interesse, i at betale hvad det koster at hente Eriksen til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Express skriver om et meget spændende rygte, med danske briller. Det forlyder sig nemlig at Ligue 1-giganten Paris Saint-Germain, har en dansk landsholdsspiller i kikkerten.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Spilleren som PSG skulle have i kikkerten, er Tottenham-stjernen Christian Eriksen. Den 26-årige Tottenham-stjerne har flere gange været rygtet væk, fra den engelske storklub. Specielt FC Barcelona har tidligere været et varmt emne, i forbindelse med Christian Eriksen.

Mediet skriver at selvom Christian Eriksen har to år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, så har PSG i tankerne at købe Eriksen alligevel. Det kan dog kun fastslås at det bliver meget dyrt, eftersom at Eriksen er en favorit hos fansene og træner Pochettino.

Det har i en længere tid stået klart, at Tottenham på ingen måde har interesse i at lade Christian Eriksen gå. Da han er så stor en stjerne, hos den engelske storklub. Prisen som Paris Saint-Germain skulle være klar til at betale, er omkring 825.000.000 kroner.

Men som tidligere nævnt så forventes det ikk,e at selv så højt et bud, vil få Tottenham til at ændre mening. Tottenham har nemlig gjort det meget klart, at de vil gøre alt de kan, for at holde fast i deres stjernespillere.

Forlader Eriksen Tottenham på et tidspunkt?

Det har den engelske storklub også formået i løbet af sommerens transfervindue. Tottenham har nemlig ikke solgt en eneste af deres profiler, i løbet af dette transfervindue. Der skal formentlig rigtig meget til, for at de vil så meget som overveje et salg af Eriksen.

Christian Eriksens fremtid bliver spændende at følge, specielt med danske briller. Da han uden tvivl er den største stjerne vi har i disse år.

Læs også: Liverpool jagter endnu et stjernefrø: Fransk guldvinder er i kikkerten