Ligue 1-storklubben PSG er ifølge italiensk medie på udkig, efter en duo der befinder sig hos AS Roma. Det er målmanden Alisson og angriberen Patrik Schick.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie Calciomercato, har Ligue 1-storklubben PSG interesse i AS Roma-duo. De to spillere som PSG har i kikkerten er den brasilianske målmand Alisson og den tjekkiske angriber Patrik Schick.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Den 22-årige angriber Patrik Schick vil ifølge Calciomercato, komme til at koste omkring 445.000.000 kroner. Det forventes dog at Paris Saint-Germain er forhåbningsfulde, og håber på at kunne få lidt rabat, hvis de køber duoen.

Mediet melder dog på nuværende tidspunkt intet om, hvad prisen på den 25-årige AS Roma-målmand kommer til at blive. Mediet melder dog at de umidelbart ikke forventer at AS Roma, vil sælge deres duo.

Dog skriver Calciomercato at AS Roma formentlig godt kunne overveje et salg. Dog kræver det formentlig en stor sum penge fra den franske storklub, Men PSG går formentlig også ud og får solgt nogle spillere, når sommerens transfervindue åbner op.

Eftersom at PSG handlede stort ind i sommers, står det helt klart at de skal sælge ud til sommer. Men det forventes ikke at det vil afholde den franske storklub, fra eventuelt at gå ud og forstærke sig endnu mere til sommer.

Specielt fordi PSG stadig går med tanken og drømmen om at vinde Champions League. Derfor kan det være at de bliver nødt til at gå ud, og forstærke sig.

Skal Roma også ud og forstærke sig?

Hvis AS Roma går med til at lade de to spillere forlade klubben, skal de også ud og handle. Da den brasilianske målmand Alisson på nuværende tidspunkt, er førstevalg i den italienske storklub.

Patrik Schick derimod er ikke førstevalg, men han er en ung angriber som man forventer har god mulighed for at udvikle sig.

Læs også: Chok: Chelsea vil erstatte Courtois med denne aldrende målmand