Det forventes ifølge engelsk medie, at den franske storklub PSG vil sælge ud af flere spillere til januar. Det forventes at Arsenal og FC Barcelona har to PSG-spillere i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Metro så skulle Ligue 1-storklubben PSG have planer om, at sælge ud i løbet af januar. Det betyder så ifølge mediet, at der vil være flere europæiske storklubber som vil have øjne og ører åbne.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Paris Saint-Germain hentede i løbet af sommerens transfervindue stjernerne Neymar og Kylian Mbappé, til den franske hovedstadsklub. Der er så nyt fra det spanske medie Mundo Deportivo, som melder at PSG skulle stå klar til at sælge fem spillere.

De fem spillere som den franske storklub skulle være klar til at sælge er følgende spillere som tidligere har været førstevalg i klubben. SPillerne er Julian Draxler, Angel Di Maria, Lucas, Kevin Trapp og Javier Pastore.

Kan de to klubber bruge de to PSG-spillere?

Det meldes samtidig ifølge mediet at FC Barcelona og Arsenal har stor interesse i Julian Draxler og Angel Di Maria. Der meldes ikke om prisen på de to PSG-spilleren. Men der er ingen tvivl om at det kommer til at koste.

Læs også: Lazio-profil rygtes mod Premier League-storklub