Den græske klub, Panathinaikos, har kun budt i omegnen af 5 millioner kroner for den finske angriber, Teemu Pukki, og det er slet ikke en pris, som Brøndby vil gå med til. Der skal flere millioner på bordet.

FARUM, DENMARK – DECEMBER 06: Teemu Pukki of Brondby IF and Ramon Rodrigues of FC Nordsjalland compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Nordsjalland and Brondby IF at Farum Park on December 6, 2015 in Farum, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Panathinaikos har kastet al kærligheden på Teemu Pukki i Brøndby, virker det til. Men den græske hovedstadsklub er dog ikke parate til at betale særligt meget for angribere, der igennem sin tid på Brøndby Stadion har været garant for mål, og i sidste sæson blev han topscorer i ligaen.

Der er derfor et stykke vej fra de to klubber, før de kan nå til enighed. I øjeblikket er buddet fra Panathinaikos på 600.000 euro, altså godt og vel 4,5 millioner kroner. Det skriver Ekstra Bladet.

Pukki har kontraktudløb om ét år, men Brøndby har ikke tænkt sig at lade ham gå billigt. Han har simpelthen for stor betydning for det nuværende Brøndby-mandskab, både på og udenfor banen.

LÆS OGSÅ: Arsenal kan ikke få Lemar: Nu går de i stedet for efter denne spiller

Grækeren har solgt svenske Marcus Berg til Al Ain i de Forenede Arabiske Emirates, og de har udset sig Pukki som svenskerens erstatning.

En hovedpine for Brøndby er også de videresalgsprocenter, klubben skal aflevere, hvis Pukki bliver solgt. Pinen må dog lade vente på sig, for Brøndby forlanger 10 mio. kr. for den finske bomber, men Panathinaikos kan ikke strække sig længere end én mio. euro – eller 7,5 mio. danske kroner.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal den skotske klub have 20 procent i videresalg, udover prisen, som de modtog for Pukki for mere end tre år siden.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Tre FLOTTE mål og to røde kort, da Silkeborg indvier nyt stadion