Teemu Pukki har haft en rigtig god uge. Det samme har Brøndby IF. Eller næsten da. Søndag aften gæstede man Heden, hvor FC Midtjylland tog imod.

HERNING, DENMARK - AUGUST 07: Action from the Danish Alka Superliga match between FC Midtjylland and Brondby IF at MCH Arena on August 7, 2016 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

HERNING, DENMARK – AUGUST 07: Action from the Danish Alka Superliga match between FC Midtjylland and Brondby IF at MCH Arena on August 7, 2016 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Første halvleg var der ikke meget at skrive hjem om ud over selvfølgelig en scoring af gæsternes finske angriber Teemu Pukki, der kunne bringe ‘Drengene fra Vestegnen’ foran med 1-0. Hany Mukhtar løb stille og roligt forbi FC Midtjyllands bagkæde, og kunne med en inderside sende Pukki fri og med direkte kurs mod målet.

I anden halvleg kom FC Midtjylland momentvis ind i kampen, og leverede i glimt nogle af de ting, vi kender dem for. Intenst og medrivende fodbold.

Efter 66 minutters spil kunne Paul Onuachu udligne for FC Midtjylland efter et flot hovedstød på et hjørnespark af Jakob Poulsen.

Men der skulle ikke gå meget mere end ti minutter før Teemu Pukki lynede igen, et typisk Pukki-mål, hvor bolden kommer fra repost, og så var Brøndby foran igen.

Tre minutter senere var den finske angriber på pletten igen efter en flot placeret inderside og et sikkert oplæg af Svenn Crone.

Men Brøndby kunne ikke holde føringen, og fire minutter før ordinær tid fik André Rømer tilkendt et straffespark, klodset begået af Rodolph Austin. Jakob Poulsen var sikkerheden selv, og dermed reducerede FCM til 2-3.

Men det skulle blive meget værre for Brøndby… Der blev dømt hands i feltet, og endnu en gang var Jakob Poulsen træfsikker. 3-3 ender en underholdende og intens kamp, der kunne have gået begge veje, og begge hold må have en lidt blandet smag i munden efter kampen.