Real Madrid har netop ansat deres ny træner Rafael Benitez og han er allerede nu klar med en plan for, hvordan truppen skal forstærkes frem mod næste sæson. Benitez skulle i samarbejde med Florentino Perez have udarbejdet en liste over spillere, som klubben bør hente denne sommer. Denne sæson har været skuffende og der SKAL titler på bordet i den kommende.

Over Real Madrids hoved lurer et muligt transferforbud i stil med det FC Barcelona har fået og derfor skal der handles hurtigt. Ifølge flere engelske og spanske medier så skulle ønskelisten over spillere blandt andet indeholde tre superstjerner fra Premier League.

 

Sergio Agüero

474642946

Sergio Agüero endte på trods af flere skader som topscorer i denne sæson Premier League. Det blev til hele 26 mål og 8 assists fra den 27 årige argentiner og det har fået interessen for ham til at stige.

Rafa Benitez er angiveligt stor fan af Agüero og han vil meget gerne have en bedre angriber end Karim Benzema. Han mener at Agüero passer perfekt ind i den nuværende trup og det nuværende systen, og derfor er Real Madrid klar med et bud på hele 6-700 millioner kroner for argentineren.

Manchester City har brug for at sælge spillere, hvis de vil hente nogle nye grundet FFP reglerne og derfor kan Agüero måske forlade klubben, hvis et stort bud kommer på bordet.