FC Barcelona-profilen Ivan Rakitic fastslår ifølge medie, at han er glad hos den spanske storklub. Han afslår samtidig alle rygter som har sendt ham væk fra Camp Nou.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sportskeeda har Ivan Rakitic i den seneste tid været rygtet væk, fra den spanske storklub FC Barcelona. Den 30-årige kroatiske FC Barcelona-profil har været rygtet specielt mod den franske storklub Paris Saint-Germain.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Grunden til at PSG skulle have stor interesse i Ivan Rakitic. Dog har Ivan Rakitic været ude og afslå rygterne, om at han skulle være på vej til den franske storklub. Det har for Rakitic været ret simpelt, og afslå rygterne.

Ivan Rakitic udtaler følgende til mediet:

“Jeg snakkede med min kone, og lyttede til hende og mit hjerte. Jeg nåede frem til at jeg er stolt over at spille i Barcelona og forsvare klubbens logo. Der er ikke et hold i verden som kan give mig mere end Barca, så skal det være penge.

Mit ældste barn har gået i skole i to år, og har fået en masse venner, og den yngste skal snart i førskole. Vi er glade og tilfredse her, og derfor var det et meget nemt valg og tage, og jeg er stolt over at fortsætte hos Barca.

Beslutningen var også nem fordi jeg føler mig velkommen, og føler klubben og tilhængerne gerne vil have mig i klubben. Derfor ser jeg slet ingen grund til at forlade klubben, nu skal vi bare fortsætte og arbejde godt sammen fremover.

Så derfor står det rimelig klart, at Ivan Rakitic formentlig ikke forlader FC Barcelona i den nærmeste fremtid. Da den 30-årige kroat tydeligvis har stor glæde ved at blive på Camp Nou fremover.

Læs også: Kedelig nyhed: Premier League legende Dempsey stopper karrieren efter 15 år på toppen