Leicester-manager, Claudio Ranieri, har i et blogindlæg på ‘The Players Tribune’ givet sit besyv om holdets bærende krafter og især holdets topscorer, Jamie Vardy.

Foto: Catherine Ivill - AMA/Getty Images

Foto: Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Da Leicester ansatte Claudio Ranieri som træner sidste sommer, var klubbens krav, at han skulle sikre holdets overlevelse i den bedste engelske række. Ranieri tog imod udfordringen, og regnede med omkring 40 point. Nu, otte måneder senere, ligger holdet til at blive engelske mestre, med 69 points, og kun 6 kampe tilbage.

Om sin umiddelbare tanke om holdet, da han trænede dem første gang, havde han følgende at sige:

“Da jeg ankom til min første træning, og så spillernes kvalitet, vidste jeg hvor gode de kunne blive. I hvert fald vidste jeg, at vi havde en chance for at overleve.”

Holdets topscorer, Jamie Vardy, har haft en glimrende sæson, og har en stor andel i holdets succes. Ranieri udtaler sig på en lidt spøjs måde om Vardy, men udtalelserne kan nok kun tages som en kompliment:

“Han er ikke en fodboldspiller. Han er en fantastisk hest. Han har et behov for at være fri derude på banen”

I sit blogindlæg nævner italieneren også Riyad Mahrez, Wes Morgan, Danny Drinkwater og N’Golo Kanté, som alle har været vigtige brikker for førerholdet i Premier League.

Læs også: Medie: Chelsea har henvendt sig til Roma-spiller