En sand perle af et mål afgjorde torsdag aften Europa League-semifinalen mellem Celta Vigo og Manchester United.

HULL, ENGLAND – AUGUST 27: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal during the Premier League match between Hull City and Manchester United at KCOM Stadium on August 27, 2016 in Hull, England. (Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

Det var en kamp, som gæsterne fra Manchester dominerede totalt, omend der var tale om en meget spændingsfyldt første halvleg med et hav af chancer og åbne muligheder.

Holdene gik dog målløse til pause, og derfor skulle Mourinho tænke i nye baner i forhold til, hvordan han fik sendt mandskab videre i turneringen.

Ved sig hos sin side er den portugisiske træner dog så heldig at have Marcus Rashford, der også denne aften blev noteret på et mål.

Den engelske angriber sendte bolden i målet på et direkte frispark, og dermed kunne englænderne fryde sig over at komme foran til et lammet hjemmepublikum på Balaidos i den galicisiske by, Vigo.

Meget mere skete der ikke i torsdagens kamp, men hjemmeholdet blev mere og mere presserende, desto længere vi kom frem i kampen. Afslutningerne var dog ikke kyniske, og bolden ville bare ikke ind.

Kampen ender 1-0 til gæsterne, der sikrer sig en vigtig udebanesejr, inden det næste torsdag går løs igen.