Den hollandske midtbanegalantier, Rafael van der Vaart, går ikke stille med dørene i det midtjyske. I et interview på landsdækkende TV har den åbne hollænderne lagt kortene på bordet.

HERNING, DENMARK – AUGUST 10: New signing of player Rafael van der Vaart of the Netherlands with the shirt during the FC Midtjylland press conference at MCH Arena on August 10, 2016 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Torsdag aften var der spænding på Heden, da DBU Pokalens anden finalist skulle findes. Et opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF skulle vise sig at blive afgjort i overtiden på et mål af Christian Nørgaard. Dermed mødes Brøndby og FC København i pokalfinalen Kristi himmelfartsdag, den 25. maj.

Efter kampen interviewede, Viasats reporter, Joachim Boldsen den aldrende hollænder om hans indsats på banen.

Læs også: Rashford-kasse sender United tættere på Champions League-drømmen

Det skulle han nok ikke have gjort, for her så hollænder nemlig sit lys til at sende en stikpille mod FC Midtjylland og træner Jess Thorup, for spilletid er ikke det, der har været mest af i Van der Vaarts tid i klubben.

Boldsen: – Du spillede i dag. Hvordan var det?

VdV: – Jeg fik 12 minutter, haha. Jeg er ikke kommet hertil for at sidde på bænken og glo. Jeg føler, jeg spilder min tid her.

Mon ikke Van der Vaart er en færdig mand på Heden, eller tror du, Thorup og co. vil finde sig i uromagerens attitude?