Gareth Bale fejrer sit hattrick hjemme på Bernabeu mod Deportivo La Coruna. [Denis Doyle/Getty Images]

Zinedine Zidane stod over for sin første kamp for Real Madrid – altså som træner – og kampen blev klaret til UG+. Real Madrid scorede hele fem gange, og holdt samtidig rent bur, med en sejr på 5-0 hjemme mod Deportivo La Coruna.

Deportivo La Coruna var dagens modstander, og holdet der har hjemme i Galicien, gav ikke den store modstand.

Karim Benzema stod for kampens første scoring, da han prikkede bolden ind med tåen efter et kvarters spil.

Blot syv minutter senere lå bolden igen i netmaskerne, da Gareth Bale scorede til 2-0 på hovedstød, og det var også stillingen, da der blev fløjtet til pause.

Kort efter starten af halvleg lagde Cristiano Ronaldo – som er nomineret til Ballon d’Or, der bliver afholdt nu på mandag – assist til Gareth Bale, der dermed kunne lave sit andet mål i kampen.

Efter godt en times spil bankede Toni Kroos et hjørnespark ind i hovedet på den walisiske komet Gareth Bale, der dermed kunne score hattrick. 4-0 til Real, det er der ikke mange hold, som overlever.

Zidanes trænerdebut blev endnu bedre, da Karim Benzema – som er fra samme land som Zidane – gjorde det til 5-0 efter en flot flugter.