Ronaldinho blev eftersigende afvist af Real Madrid i 2003, fordi han var for ‘grim’ til klubben. I stedet endte brasilianeren hos ligarivalen Barcelona, hvor han som bekendt blev en kæmpe succes. 

Ifølge Footballdaily.co.uk er der kommer nye oplysninger frem, der fortæller om Ronaldinhos skifte til Barcelona i 2003 fra Paris Saint-Germain. Mediet skriver således, at Real Madrid faktisk var storfavoritter til at skrive under med den brasilianske offensivspiller. På grund af Ronaldinhos udseende, valgte klubbens ledelse simpelthen at afvise spilleren, der i stedet skrev med catalanierne Barcelona.

Læs også: 5 spillere der kan erstatte Rooney i Manchester United

Tilbage i 2003 sagde kongeklubbens præsident, Florentino Perez, om Ronaldinhos mislykkede transfer til hovedstaden: “… så grim, at han ville være negativ for brandet…”. Det skriver Daily Mail.

Største fejltagelse nogensinde

Real Madrids største rivaler, FC Barcelona, var imidlertid ligeglade, for de underskrev nemlig en kontrakt med den altid farverige og sprudlende fodboldspiller samme år. Det skulle senere vise sig, at Real Madrid havde begået jordens største fejltagelse, for den brasilianske landsholdsspiller blev kåret til verdens bedste fodboldspiller to gange mens han var i den catalanske storklub.

Læs også: Markedets aller bedste fodboldstøvler anno 2015

Som alternativ til grimme Ronaldinho, købte Real Madrid modeikonet og den altid smukke David Beckham fra Manchester United, hvilket også viste sig at være en god investering.