Hvis Real Madrid skal forsøge at forbedre klubbens resultater,  skal de forsøge at ‘ryde’ op i truppen, handle klogt ind på transfermarkedet samt sikre at de bedste spillere forbliver i den spanske hovedstad endnu en sæson. 

Af David Paris 

Sidste sæson blev Real Madrid bannet mod at hente unge spillere fra deres akademi. Denne sanktion er fra sommer ophævet og kongeklubben nu frit handle alle spillere de har lyst til. Med en af verdens aller stærkeste trupper, kan det dog blive en udfordring for træner Zinedine Zidane at forstærke truppen rent kvalitetsmæssigt og ikke bare i bredden.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Af den grund er det elementært, at man i klubbens ledelse får sikret, at holdets stjernespillere som f.eks. Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, bliver på Santiago Bernabeu endnu en sæson. Vi har, med inspiration fra det engelske medie Goal.com fundet spillere som klubben meget gerne må skille sig af med, og spillere, som klubben for en hver pris skal forsøge at holde på endnu en sæson.

SPILLERE KLUBBEN SKAL FORSØGE AT HOLDE PÅ FOR EN HVER PRIS

Cristiano Ronaldo – Der behøver vist ikke så mange ord omkring Cristiano Ronaldo. På trods af hans 32 år er den firedobbelte Ballon d’Or-vinder stadig en af verdens aller bedste spillere og han scorer simpelthen bare så vigtige mål for klubben. Senest i Champions League-kvarfinalen i onsdag mod Bayern München.

Gareth Bale – Selvom den walisiske fløjspiller ikke har været helt sig selv de sidste par uger grundet comeback for en skade, er der ingen tvivl om, at Gareth Bale med sikkerhed er guld værd for Los Blancos, som klubben også kaldes. Han bidrager med så meget offensivt og så kan han, fra sine dage på venstreback, også løbe retur, hvis det er nødvendigt.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Karim Benzema – Ronaldo, Bale og Benzema har i denne sæson udgjort en uhyggelig giftig trio og specielt franskmanden Benzema har løftet sit niveau på et plan ligesom Ronaldo og Bale. Han scorer vigtige mål på de rigtige tidspunkter og det er det, der er brug for.

Casemiro – Den defensive midtbanespiller er eminent til at beskytte fireback-kæden og bryde bolde på midten af banen. Han var en af hovedårsagerne til Real Madrid Champions League-succes sidste sæson og denne sæson ligeså. Hans tekniske færdigheder er ikke, hvor de måske burde være, men på det nuværende Real Madrid-mandskab er der andre, der står for de kreative kræfter.

Nacho – Godt nok er den spanske midterforsvarer ikke førstevalg i klubben. Til gengæld er han en af de mest loyale spillere. Han er aldrig skadet, brokker sig aldrig og så spiller han, hvorend Zidane vil have ham til at spille; om det er på en defensive midtbane, på backen eller i midterforsvaret. 22-årige Nacho er allerede en vigtig mand på Santiago Bernabeu og bliver det også i fremtiden.

Brug piletasterne herunder for at læse, hvilke spillere Real Madrid burde skille sig af med inden næste sæson