Rygterne svirer i øjeblikket omkring Real Madrid. Der er både rygter om at manager, Carlo Ancelotti er på vej væk fra klubben og ligeledes er flere spillere på vej ud og ind. Real Madrid ligner tilsyneladende en klub, der gør sig klar til en meget travl sommer. 130402

Real Madrid har et utal af gange vist, at de kan bruge meget store pengesummer på nye spillere. Klubben er i øjeblikket igang med at bygge et nyt hold ‘Galacticos’. Der er blev hentet flere unge spillere ind, som f.eks. James Rodriguez, Lucas Silva og Martin Ødegaard. Ligeledes meldes flere spillere på vej væk fra klubben. Khedira, Bale, Coentrao, Isco og flere spillere er blevet kædet sammen med et skifte væk fra kongeklubben.

Idag melder flere medier, at Real Madrid forbereder et megabud på Bayern München stjernen, David Alaba. Han er en af de mest talentfulde spillere i europæisk fodbold og han kan stort set spille alle pladser på banen. Hvis Real Madrid skal lokke Alaba til klubben, så kræver det formentlig et bud på 500-600 millioner kroner.