En af denne sommers vildeste transfersagaer er uden tvivl den, der omhandler Manchester United målmanden, David De Gea. Han har gjort det fantastisk for Manchester United i de seneste sæsoner og det har vækket interesse hos flere europæiske storklubber, heriblandt Real Madrid.

Det er efterhånden offentlig kendt at Real Madrid er klar til næsten at gøre alt for, at man kan få David De Gea til klubben som afløser for Iker Casillas. De Gea er spansk og han minder meget om Casillas i hans spillestil, så han er i manges øjne den idéelle erstatning.

David De Gea har også udtrykt, at et skifte til Real Madrid er interessant, men at han heller ikke har noget imod at blive i Manchester. Det er dog gjort helt klart, at hvis Real Madrid og Manchester United kan blive enige om prisen, så skifter De Gea til kongeklubben.

Forhandlingerne om prisen bremser handlen sergio ramos

Lige netop prisen er i øjeblikket den faktor, som bremser handlen. De Gea og Real Madrid skulle være blevet enige om de personlige vilkår som f.eks. løn, bonusser og lignende. Manchester United er dog ikke helt tilfredse med det bud på cirka 300 millioner, som Real Madrid eftersigende skulle være klar med.

300 millioner er ganske enkelt ikke nok og Manchester United er udemærket klar over, at Real Madrid er desperate efter en handel og derfor kan prisen presses. Idag peger flere engelske medier dog på, at Manchester United er interesseret i andet end bare penge.

Man er meget opsat på at handle med Real Madrid, hvis de er klar til at smide Sergio Ramos med i handlen og det skulle de eftersigende være. Ramos er en verdensklasse forsvarspiller, som efterhånden er blevet 29 år gammel og derfor har den erfaring, som United forsvaret har manglet i denne sæson.

Sergio Ramos skulle eftersigende have en markedsværdi på omkring 330 millioner, hvilket betyder at en eventuel De Gea transfer formentlig vil komme til at koste Ramos plus 170 millioner kr. 500 millioner skulle nemlig være det nøjagtige prisskilt, som Louis van Gaal har sat på David De Gea.