Real Madrid har netop offentliggjort, at de har fyret deres manager, Carlo Ancelotti. Fyringen kommer egentlig ikke som noget chok, da resultaterne ikke har været helt i top. FC Barcelona vandt ligaen foran Real Madrid, man røg ud i Champions League semifinalen til Juventus og man blev ligeledes slået ud af den spanske pokalturnering. Altså en række store skuffelser, som er kulmineret i fyringen af Carlo Ancelotti.

I Real Madrid er man ikke specielt tålmodige med sine trænere og derfor er Ancelotti blevet fyret. Der er dog fortsat mange, der stiller spørgsmål ved om den beslutning nu også er den rigtige. Ancelotti er en topklasse manager, som blandt andet har hele tre Champions League titler på cv’et, heraf én af dem med Real Madrid i sidste sæson.

1423462_heroa

Kilde: Goal.com

Ancelotti vundet flere kampe end Mourinho som Real Madrid træner

Carlo Ancelotti har faktisk fået skruet et ret stærkt Real Madrid hold sammen og hele 75% af kampene er blevet vundet. Dette er faktisk bedre end hvad selveste José Mourinho præsterede i Real Madrid. Ancelotti har altså måske bare været oppe imod et stærkt FC Barcelona hold i Spanien og heldet har måske ikke helt været på holdets side i Champions League.

Hvem skal tage over efter Ancelotti?

Mange stiller spørgsmåltegn ved Real Madrids beslutning om at fyre Ancelotti, fordi den virker en anelse forhastet. Man burde måske minimum give ham én sæson mere, hvor han kan få lov til at bevise sit værd. Det kan være ekstremt svært at finde en træner på samme niveau som Ancelotti. I øjeblikket er de varmeste navne, Unai Emery, Rafa Benitez og Jürgen Klopp. Det er en række prominente navne, men dog ikke nogle som endnu er på helt samme niveau som Ancelotti.