Manchester United-stjernen Anthony Martial rygtes væk, da der er stor interesse fra La Liga-storklubben Real Madrid. Dog må det understreges at der skal mange penge til, at hente Martial væk fra Old Trafford.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportskeeda skriver at Real Madrid nu er på udkig, efter nuværende Manchester United-stjerne. Det er franskmanden Anthony Martial, som har været velspillende som nu rygtes mod den spanske storklub.

(Photo: Purslow/Man Utd via Getty Images)

Det meldes at Real Madrid vil hente den 21-årige franske kantspiller til klubben. Det forventes samtidig at Anthony Martial formentlig vil være den spiller, som Real Madrid tænker kan erstatte Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernen er nemlig 32 år gammel, og derfor er der tvivl om hvor mange sæsoner Ronaldo kan spille. på højeste niveau. Anthony Martial er nemlig i manges øjne, et af nutidens største talenter.

Manchester United-stjernen Martial forventes ifølge mediet, at koste mange millioner at hente væk fra Old Trafford. Det forventes at Anthony Martial vil koste omkring 750.000.000 kroner, at hente væk fra Premier League-storklubben.

Dog kan prisen formentlig godt stige, såfremt der er flere klubber som viser interesse i Martial. Det er i denne sæson blevet til syv mål, og fire assist for Anthony Martial. Hvilket er en god statistik, for en kantspiller.

Mourinho er glad for franskmanden

José Mourinho kan godt lide Anthony Martial. Derfor forventes det at portugiseren vil gøre hvad han kan, for at beholde den 21-årige franske landsholdsspiller. Derfor kan det være at Real Madrid skal op og sprænge banken, for at sikre sig Martial.

Manchester United vil som forventet ikke lade Anthony Martial smutte, uden en kamp. Specielt ikke eftersom at franskmanden har underskrevet en kontraktforlængelse, med Premier League-storklubben.

Anthony Martial har ikke haft det nemt hos Manchester United, og der har været problemer med spilletiden for franskmanden. Men efter José Mourinho er kommet til klubben, har franskmanden tilspillet sig godt med spilletid.

Læs også: Manchester United-legende: Hent ham til klubben