Det er Manchester United-stjernen Marcus Rashford som rygtes væk fra Old Trafford, og mod Real Madrid. Det meldes samtidig at det formentlig bliver svært for Real Madrid, at sikre sig den 19-årige Marcus Rashford.

Af Lasse D. Drescher

Daily Star skriver at Real Madrid har stor interesse, i Manchester United-talentet Marcus Rashford. Den 19-årige engelske angriber har været velspillende, og det er formentlig derfor Real Madrid nu viser interesse i talentet.

(Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

Det meldes så at Real Madrid står klar, til at sende en anden ung spiller direkte til Manchester United. Det er den spanske midtbanespiller Marco Asensio, som Manchester United har vist tydelig interesse i.

Den 21-årige Marco Asensio er dog en spiller, som man forventer vil få meget spilletid hos Real Madrid i den nærmeste fremtid. Derfor er Asensio måske ikke den spiller, som Real Madrid bør sælge da han kan blive en stor stjerne i klubben.

Bliver waliseren solgt til Premier League-storklubben?

Det meldes samtidig at den walisiske Real Madrid-stjerne Gareth Bale, formentlig kunne forlade Real Madrid til fordel for Manchester United. 28-årige Gareth Bale  har i en lang periode været meget skadesplaget. Det er ikke noget som præsidenten Florentino Perez bryder sig om.

Grundet det har der mange gange været lavet rygter og nyheder om at Gareth Bale formentlig, er en færdig mand hos den spanske storklub. José Mourinho har også gjort det klart, at han godt vil have Gareth Bale til Manchester United.

Dog har den portugisiske træner samtidig afsløret, at han tvivler på at man kan nå frem til en fair handel. Da det forventes at Gareth Bale kræver en absurd høj løn, som Manchester United formentlig ikke vil betale.

Samtidig med at Real Madrid formentlig vil beholde Marco Asensio. Forventes det også at Manchester United vil gøre hvad de kan, for at holde fast i deres talent Marcus Rashford, så der skal formentlig meget på bordet for at Madrid kan sikre sig Rashford.

Læs også: Utilfreds Arsenal-fan: Giv mig trøjen tilbage