En engelsk fodboldfan er utilfreds, efter at vagterne på Goodison Park snuppede Wilshere-trøjen som Daniel Dawson fik overrakt af Arsenal-spilleren.

Af Lasse D. Drescher

I søndagens kamp på Goodison Park, tabte Everton hjemme 2-5 til Arsenal. Kort efter kampen blev fløjtet af var der dog en Arsenal-fan, som tog en tur på banen. Det faldt naturligvis ikke i god jord, da baneløbere ikke er noget positivt.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Men navnet på manden som løb ind på banen er Daniel Dawson. Man har efter hændelsen på billeder og videoer kunne se, at Daniel Dawson fik overrakt jack Wilsheres spillertrøje. Men nu hvor Daniel Dawson er kommet hjem igen, har han ikke længere Arsenal-trøjen med sig.

Det engelske medie skriver nemlig at vagterne på Goodison Park, har snuppet trøjen fra Daniel Dawson og beholdt. Mirror ved dog ikke helt hvad de mener om situationen. Det er selvfølgelig forbudt at Daniel Dawson invadere Goodison Park.

Men samtidig så fik den engelske fodboldfan overrakt trøjen af Arsenal-spilleren Jack Wilshere. Daniel Dawson har så efterhånden talt med Mirror, og afsløret af han godt er klar over han får en kæmpe bøde og så det specielt trist eftersom han ikke fik Wilshere-trøjen med sig hjem.

Daniel Dawson forsøger i øjeblikket at komme i kontakt med Arsenal-spilleren Jack Wilshere, på de sociale medier. Det har dog ikke givet noget udbytte, for den engelske fodboldfan endnu.

Fodboldfanen kan ikke ligefrem kræve noget

Mirror skriver også at Daniel Dawson også har kontakt Arsenals fan-afdeling. Men det har endnu ikke resulteret i en erstatning til Daniel Dawson. Dog må det også understreges at Arsenal selvfølgelig ikke står til ansvar for problemet for Daniel Dawson.

Fodboldfanen Daniel Dawson kan dog heller ikke ligefrem kræve, at han får en erstatning. Da han jo ligesom gjorde noget som var forbudt, så derfor er der formentlig ikke så meget at komme efter.

Læs også: To Barcelona-spillere er ikke tilfredse: Coutinho rygtes endnu engang mod FC Barcelona