Real Madrid vandt søndag aften med 3-0 ude over bundholdet Deportivo la Coruna. I den anledning slog Real Madrids kaptajn, Sergio Ramos, en rekord, han ikke bør være stolt af.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Sergio Ramos er nu den delte indehaver af rekorden for flest røde kort i La Ligas historie, da han modtog sit 18. røde kort i Real Madrids sejr over Deportivo la Coruna.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland varmede op til den kommende kamp – og så skete dette

Real vandt 3-0 på Riazor søndag aften, og det lykkedes for henholdsvis Gareth Bale, Casemiro og Toni Kroos at score i fraværet af Cristiano Ronaldo.

Men gæsternes kaptajn, Sergio Ramos, var undervejs i kampen involveret i en kontrovers. Han var heldig med at slippe med et gult kort i det 53. minut, da han skubbede til hjemmeholdets forsvarsspiller, Fabian Schär, som også blev tildelt et gult kort som følge af optøjerne, som opstod, da de to var uenige om, hvorvidt bolden skulle sparkes ud, da Zakkaria Bakkali blev skadet, og dommeren ikke fløjtede.

I det andet tillægsminut modtog Ramos så sit andet gule kort, da han brugte sin arm til at komme over den indskiftede Deportivo-spiller Borja Valle i en luftduel.

Den 31-årige Ramos bliver nu en del af de tre spillere, som har modtaget 18 røde kort i La Ligas historie. Rekorden deler han sammen med den tidligere Barcelona og Sevilla-forsvarer, Pablo Alfaro, og Real Zaragoza-legenden, Xavi Aguado, der altså har modtaget samme antal røde kort i deres La Liga-karrierer.

Ramos har dog fået nogenlunde styr på sit temperament, og i sidste sæson blev han kun udvist en enkelt gang – det skete i El Clasico mod, naturligvis, FC Barcelona i april måned. Denne søndag aften på Riazor kammede det dog igen over for Real Madrid-kaptajnen.

Dermed modtager han sit andet røde kort inden for blot fire måneder, og madrilenerne må nu undvære en af deres vigtigste mænd i den vigtige kamp mod Valencia på Santiago Bernabeu næste søndag.