Manchester City-profilen Leroy Sané er eftertragtet, af den spanske storklub Real Madrid. Det meldes at Manchester City samtidig skulle have forhåbninger om, at kunne sikre sig spanske Isco.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige tyske Manchester City-spiller Leroy Sané, har været super velspillende. Det resulterer nu i at den spanske storklub Real Madrid, efter sigende har stor interesse i at sikre sig den tyske kantspiller.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Leroy Sané er ifølge mange et af de helt store talenter hos Manchester City. Det forventes samtidig ikke at blive billigt for Real Madrid og Florentino Perez, at sikre sig den tyske landsholdsspillers underskrift.

La Liga-storklubben skulle ifølge Sportlens have afsløret, at de er klar til at betale omkring 600.000.000 kroner. Mediet melder samtidig ud at det er den førnævnte pris, som Leroy Sané er blevet værdisat til.

Dog kan prisen ændre sig afhængig af om der er flere klubber der viser interesse. Men også om hvordan tyskerens niveau er, og specielt en god VM-slutrunde med landsholdet, vil få hans pris til at stige markant.

Tyske Leroy Sané har i denne sæson været en af de bedste på hans position, i europæisk fodbold. Leroy Sané har i denne sæson for Manchester City, været indblandet i 27 scoringer for den engelske storklub.

Tyskeren har specielt være solidt spillende i denne sæson

Sané har specielt i denne sæson vist at han er en meget solid spiller, som kan blvie en af verdens bedste. Dog meldes det at Manchester City har en Real Madrid-spiller i kikkerten, som måske kan indgå i handlen.

Spilleren er den spanske midtbanespiller Isco. Dog understreger det engelske medie, at Isco er værdisat til mere end Leroy Sané. Derfor skal Manchester City formentlig frem med pengepungen, for at sikre sig den spanske landsholdsspiller.

Læs også: Hvem har fået flest straffespark tildelt i Champions League-historien: Det er overraskende IKKE Real Madrid