Real Madrid-præsidenten Florentino Perez er ifølge spansk medie tæt på, at sætte Gareth Bale til salg. Grunden til at Perez er tæt på at ville sælge Gareth Bale, er grundet hans store skadesproblemer.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol skriver at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez nu har fået nok. Det omhandler en af Real Madrids mange superstjerner, men det er egentlig ikke fordi der er blevet gjort noget forkert.

(Photo: Getty Images)

Problemet er at den walisiske stjerne Gareth Bale er skadet hele tiden. Det har ifølge det spanske medie nu ført til, at Florentino Perez ønsker at sælge Gareth Bale. Den 28-årige stjernespiller har ifølge mediet været skadet 13 gange, siden skifte til Real Madrid.

Premier League-storklubben Manchester United og José Mourinho, har i en lang periode forsøgt at hente Gareth Bale til Old Trafford. Det forventes at der nu er kommet nyt håb, for Mourinho og Manchester United.

Klar udmelding fra Real Madrid-præsidenten Florentino Perez

Det spanske medie skriver samtidig at Florentino Perez skulle have fortalt Gareth Bale, at han godt kan spille landskampe for Wales. Men hvis at han går ud og bliver skadet igen, så kan hans Real-karriere være forbi.

Det tyder altså på at Florentino Perez på ingen måde er tilfreds, men det er måske også forståeligt. Gareth Bale spiller generelt godt for Real Madrid, men det kræver selvfølgelig også at den 28-årige waliser er på banen.

Det er i den nuværende sæson blevet til ni kampe for Real Madrid, og i de kampe har Gareth Bale lavet tre mål og fire assist.

Gareth Bale slog for alvor igennem hos Tottenham Hotspur, og derefter skiftede den walisiske stjernespiller til Real Madrid. Som nævnt tidligere er Bale velspillende, når altså han kan undgå de mange skavanker.

Læs også: Fodbold-legende afslører: Var tæt på skifte til denne PL-gigant