Gareth Bale rygtes endnu engang væk fra Real Madrid, og nu meldes det ifølge engelsk medie, at der er grund til det. Nu har Florentino Perez nemlig fået nok, af waliserens lange skadesforløb.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Livesoccertv skriver, at Real Madrid for alvor har gjort det tydeligt, at de vil sælge en spiller. Det er den walisiske stjerne Gareth Bale, som har gjort sig yderst uønsket, specielt hos Real Madrid-præsidenten.

(Photo: Getty Images)

Florentino Perez har tidligere været klar i spyttet, når han har talt om at han ikke bryder sog om Gareth Bales mange skader. Dog må det understreges, at det jo ikke ligefrem er noget som Gareth Bale kan gøre synderligt meget ved.

Real Madrid-profilen har været velspillende, når altså han har været skadesfri og klar til at spille. Men han er ifølge Florentino Perez en alt for dyr spiller at have i klubben, når han ikke kan spille og hjælpe.

Derfor har waliseren været rygtet væk fra Real Madrid, i den seneste periode. Det har primært været Premier League-storklubber som har vist interesse, og primært Manchester United med José Mourinho i trænersædet.

Ender Real Madrid i kæmpe underskud?

Den 28-årige waliser forventes dog ikke, at kunne blive solgt for super mange millioner. Det understreges at Real Madrid nok godt kan sirke sig en god sum penge, men det er ikke i nærheden af hvad de betalte, da de købte waliseren hos Tottenham.

Mediet understreger samtidig at de klubber som overvejer, at sikre sig Gareth Bale bør gennemtænke det. Da de kan gå ud og bruge mange penge på at sikre sig waliseren. Dog er der ingen der ved, om Gareth Bales skader vil fortsætte, eller om han bliver fit.

Hvis Gareth Bale kan komme i topform igen, og blive fri fra alle de skader. Så kan han blive blandt verdnes bedste spillere igen, det er der ingen tvivl om.

Læs også: Cristiano Ronaldo: Han er skyld i min dårlige sæsonstart!