Den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo skyder skylden på en person, som er skyld i hans manglende mål. Det er hverken en spiller, eller nogen hos Real Madrid. Det er dommeren som dømte kampen mod FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Det franske medie L’Equipe skriver at Cristiano Ronaldo har afsløret, hvem der er skyld i hans manglende målscoringer. Vi kan dog med det samme afslører at det ikke er en spiller, på banen som er skyld i problemerne.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Cristiano Ronaldo har dog været på sidelinjen i nogle kampe, grundet hans udvisning i mod FC Barcelona. Den 32-årige portugiser står blot noteret for et enkelt La Liga-mål i denne sæson. Ronaldo har dog ikke spillet alle kampe, men det er langt under det antal mål vi normalt ser fra portugiseren.

Dog må man forvente at Real Madrid-stjernen før eller siden, får styr på det hele og begynder at sende bolde ind i netmaskerne. Men portugiseren skyder ifølge det franske medie, skylden hen på dommeren som udviste ham.

Cristiano Ronaldo udtaler følgende til L’Equipe:

“Jeg var meget motiveret før sæsonen gik igang, men så blev jeg deprimeret da jeg blev udvist, og ikke kunne spille i en periode. Jeg ved stadig ikke helt præcist hvorfor jeg blev udvist, og det var en kæmpe fejl fra dommerens side.

Alle ser mig som en målmaskine, og en som skal lave mål næsten hver kamp. Hvis jeg ikke laver mål, begynder alle at brokke sig. De er ligeglade om hvordan jeg spiller, det eneste handler om der bliver sent bolde i målet.”

Cristiano Ronaldo har været super velspillende, i løbet af de sidste mange år. Både i alle hans sæsoner hos Real Madrid, men også da han var hos Manchester United. Cristiano Ronaldo slog nemlig igennem hos Manchester United, før turen gik til Real Madrid.

Læs også: Jurgen Klopp erklærer: Jeg elsker at være ‘bad guy’