Den 34-årige Real Madrid-profil Pepe, har ifølge Besiktas’s officielle hjemmeside underskrevet en kontrakt. Pepe har valgt Besiktas over klubber som Inter, Juventus og PSG.

Af Lasse D. Drescher

Den erfarne portugiser Pepe har ifølge Besiktas’s egen officielle hjemmeside underskrevet en kontrakt med den tyrkiske klub. Den 34-årige forsvarsspiller har efter et årti hos Real Madrid, nu vinket farvel til spansk fodbold.

(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Pepe har ifølge Football-Espana formentlig valgt at skifte væk fra Real Madrid, grundet manglende spilletid. Zinedine Zidane foretrak at bruge Sergio Ramos og Raphael Varane over den erfarne portugiser.

Det har dog overrasket mange, at Pepe valgte den tyrkiske klub frem for de andre klubber som viste interesse. De to italienske klubber Inter Milan og Juventus viste interesse, sammen med den franske storklub Paris Saint-Germain.

Pepes agent Ahmet Bulut udtaler følgende til NTV:

“Der har været mange samtaler, i løbet af de sidste tre måneder. Paris Saint-Germain, Inter og Juventus ønskede alle at have fat i Pepe. Men i sidste ende nåede vi frem til, at Besiktas var det bedste valg for os.”

Den erfarne Real Madrid-spiller har vundet tre La Liga-titler, og tre Champions League-trofæer i sin tid hos den spanske storklub. Der er derfor ingen tvivl om at Pepe har, godt med erfaring fra sin tid hos Real Madrid.

Læs også: Chelsea taber stygt samtidig med Atletico henter verdensklasse angriber